Otsing kataloogist

Sisselogimine

Unustasite parooli?

Mis on detoks

29 august 2022
Mis on detoks

Tahame me seda või ei, aga meie kehasse ladestub pidevalt midagi ülearust, olgu selleks siis liigsed kilod või toksiinid ehk mürgid, millele kogu tsiviliseeritud maailm on viimastel aastatel kuulutanud külma sõja. Toksiinid on organismile kahjulikud mürgid, mis varitsevad meid kõikjal: halva kvaliteediga vees ja toidus, anorgaanilises kosmeetikas ja olmekeemias, keskkonnas (eriti, kui elate suurlinnas), ravimites ja isegi sünteetilistes rõivastes ja mööblis. Toksiinid on tunnistatud enamuse haiguste, kehva immuunsuse ja seedimise, tuhmi jume ja väsinud välimuse ning kõige eelnevaga kaasneva stressi ja depressiooni põhisüüdlasteks. Teoorias on meie organism loodud kõigest mittevajalikust iseseisvalt vabanema, kuid kui tema enda ressurssidest enam ei piisa, tulevad appi kõikvõimalikud puhastumisprogrammid. Seega ongi just detoks organismi jaoks see «reset»-nupp, millel klõpsates saab käivitada oma keha loomuliku puhastumise ja taastumise funktsioonid.

Milles iva

Hoolimata sellest, et puhastumisprogramme ja -meetodeid on palju, põhinevad need kõik mitmel kindlal reeglil, mida järgides saate organismis läbi viia tõelise suurpuhastuse. Neiks on kindel toitumisrežiim, kahjulike toitude välistamine ja selliste toiduainete lisamine, mis aitavad kaasa detoksikatsioonile või vähemalt ei takista seda (selles nimekirjas on esikohal kõikvõimalikud rohelised kokteilid ja smuutid, värskeltpressitud mahlad, rohelised salatid, püreesupid, supertoidud, kaunviljad ja võimalikult vähe kuumtöödeldud teraviljad), aga ka kehalised harjutused, spaaprotseduurid, tervislik uni, lõõgastumine ning keha saastumist ja stressi põhjustavate tegurite minimeerimine. Samuti on soovitav tarbida võimalikult palju vedelikku kas tavalise vee või taimetee kujul. Keelatud on kõik poolfabrikaadid, valgest jahust tooted, kiirtoit, gaseeritud joogid ja pakimahlad, praetud ja rasvane toit, liha- ja piimatooted, aga ka vahel näiliselt nii süütud toiduaineid nagu kartul ja banaanid. Samuti leiate detoksi mustast nimekirjast kõik sellised tuntud halvad harjumused nagu alkohol, suitsetamine ja hommikuti tass aromaatset espressot. Kokkuvõttes peavad teie parimateks sõpradeks saama klorofüll, antioksüdandid, ensüümid, vitamiinid ja kiudained, ametlikeks vaenlasteks aga tuleb kuulutada kahjulikud rasvad, «tühjad» süsivesikud, värvained ja maitsetugevdajad, s.h kõik tooted, mis sisaldavad suhkrut ja soola.

Kuid mäng väärib küünlaid: auhinnaks toiduaskeesi eest ootab teid lõputu nimekiri boonuseid, nende hulgas vabanemine liigsest kehakaalust ja allergiatest, jume paranemine, vabanemine praktiliselt kõigist seedeprobleemidest, tugev immuunsus ning oivaline tuju ja energialaeng, milles jätkub vähemalt pooleks aastaks.

GreenTox

Kontseptsioon GreenTox lisab teie detoksile aroomi. Parimast rohelisest teest, väärtuslikest ürtidest ja aromaatsetest puuviljadest valmistatud, täiuslikult häälestatud orgaanilised GreenTox teesegud täiendavad tervislikku ja tasakaalustatud eluviisi. Sobivad ideaalselt neile, kes armastavad oma tervist sama palju kui teed.
Meie kollektsioonis on 3 teed:


Jaga sotsiaalmeedias